Terug naar homepagina van Kok en Klok stalinrichtingen
Bedrijfsprofiel Kok en Klok stalinrichtingen
Oplossingen voor kalverstalinrichtingen
Gerealiseerde projecten
Contactinformatie Kok en Klok

Over Kok en Klok kalverstalinrichtingen

Kalf bij voerhekKok en Klok is al jarenlang een begrip in de kalverhouderij. Sinds de start in 1977 heeft Kok en Klok ruime bekendheid verworven onder kalverhouders in Nederland en daarbuiten en is menige schuur door hen van een passende kalverstalinrichting voorzien. Sinds de oprichting in 1977 heeft Kok en Klok een sterke eigen visie opgebouwd wat betreft de huisvesting van vleeskalveren en de daar bijbehorende stalinrichtingen. Dit heeft zich vertaald in degelijke producten, aangepaste stalinrichtingen, maar ook in het zo goed mogelijk meedenken met de kalverhouders.
Door de uitgebreide ervaring die in de afgelopen decennia is opgebouwd is Kok en Klok uitstekend in staat om kalverhouders hoogwaardige en doordachte oplossingen aan te bieden. Om dit te kunnen blijven doen is voortdurende ontwikkeling van de producten nodig. Productverbetering vindt dan ook voortdurend plaats, zowel op basis van klantervaringen als eigen innovaties.

Levering van kwalitatief goede oplossingen is echter niet het enige waar Kok en Klok naar streeft. De ervaring leert dat een goed advies richting de klant en een goede service gedurende - en na de oplevering minstens zo belangrijk is. Kalverhouders kunnen dan ook rekenen op een goede, persoonlijke ondersteuning tijdens het gehele traject.
Monteren van de kalverstalinrichting met eigen montageploeg.Behalve het leveren van een kalverstalinrichting kan Kok en Klok ook voorzien in diverse bouwkundige elementen zoals roldeuren, deurbeschermers, spantbeschermers en dergelijke. Ook levert Kok en Klok betonelementen en diverse houtsoorten. Door dit uitgebreide leveringsprogramma kan de klant een belangrijk deel van de complete kalverstalinrichting door één leverancier laten uitvoeren wat een snelle oplevering natuurlijk ten goede komt.
Het monteren van de kalverstalinrichtingen wordt door een eigen montageploeg uitgevoerd. Deze ervaren montagemedewerkers staan garant voor een vakkundige opbouw van de stalinrichting en de overige gewenste voorzieningen.