Terug naar homepagina van Kok en Klok stalinrichtingen
#Bedrijfsprofiel Kok en Klok stalinrichtingen
#Oplossingen voor kalverstalinrichtingen
#Gerealiseerde projecten
#Contactinformatie Kok en Klok

Kalverstalinrichting voor rosé vleesvee

Robuuste constructie voor rosé kalverenKok en Klok heeft veel ervaring met kalverstalinrichtingen voor rosé kalveren. In de loop van de tijd is een doeltreffend systeem ontwikkeld om tijdens het laden van de kalveren de frontbuizen snel te kunnen uitnemen en opbergen. Hiermee zijn gevaarlijke situaties door losse buizen in de voergang verleden tijd.

HEA-profielen bij kalverstalinrichting voor rosé kalverenOnze groepshuisvestingen voor rosé kalveren kenmerken zich door een robuuste constructie in combinatie met doordachte oplossingen voor het overhuizen. Voor het overhuizen kan gebruik gemaakt worden van de brede poorten van 120 cm of de scharnierend uit te voeren borstweringen. Deze combinatie, samen met de uitneembare frontbuis maakt het overhuizen erg eenvoudig.

De frontbuisverstelling kan op meerdere manieren uitgevoerd worden. Geconstrueerd op basis van HEA profielen of aan de kokers van de inrichting zijn veel gebruikte oplossingen. Het gebruik van HEA profielen die doorlopen tot aan de draagconstructie van de kap is een goede oplossing om het geheel stijver te maken.

Kalverstalinrichting voor rosé vleesvee <> Kalverstalinrichting voor witvlees kalveren <> Groepshuisvesting met speenvoedering