Terug naar homepagina van Kok en Klok stalinrichtingen
#Bedrijfsprofiel Kok en Klok stalinrichtingen
#Oplossingen voor kalverstalinrichtingen
#Gerealiseerde projecten
#Contactinformatie Kok en Klok

Kalverstalinrichting voor witvlees kalveren

Kalverstalinrichting met nekbalksysteem.Huisvestingen voor witvlees kalveren worden geleverd in een aantal varianten. Zo is het mogelijk een kalverstalinrichting te kiezen met een fronthek op basis van een klaphek-, een frontbuis- en een nekbalksysteem.

Kalverstalinrichting met klapheksysteem.Het klaphek systeem biedt voordelen bij stalinrichtingen met smalle gangen. Hierbij is het eenvoudig mogelijk de voertrog af te schermen van de kalveren waarbij ook ongewenst contact met de kalveren vermeden wordt.

De groepshuisvestingen met de frontbuis- en nekbalksystemen bieden meer ruimte voor bijvoorbeeld voerdoseerwagens t.o.v. huisvestingen met een klapheksysteem. Wat betreft duurzaamheid zijn de frontbuissystemen de beste oplossing. De robuuste, in RVS uitgevoerde frontbuizen zijn nagenoeg onverwoestbaar.

De huisvestingen met een nekbalk zijn een economisch alternatief voor de frontbuis systemen. De verstelbare nekbalk is in hardhout uitgevoerd.

Kalverstalinrichting voor rosé vleesvee <> Kalverstalinrichting voor witvlees kalveren <> Groepshuisvesting met speenvoedering